Wonen & leven

Reisverzekering vergelijken

Het afsluiten van een reisverzekering is een belangrijke maar vaak vergeten stap bij het plannen van een reis. Een goede reisverzekering zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over onverwachte tegenvallers tijdens je reis. Zo biedt een reisbescherming financiële bescherming bijvoorbeeld in het geval van schade, verlies of diefstal van je reisbagage, de vergoeding van medische kosten en meer. Door je te verzekeren voorkom je dus onaangename verrassingen. Geniet nóg meer van je reis en sluit nu een reisverzekering af!

Geen verzekering gevonden...
Terug naar home

Ook op reis verzekerd van dekking

Ook wanneer je op reis bent kunnen er helaas problemen ontstaan. Een reisverzekering kan je echter helpen bij medische kosten, verlies of schade aan bagage, annulering of vertraging van je reis en soms ook hulp bij noodsituaties. Er zijn veel verschillende soorten reisverzekeringen. Je kunt ervoor kiezen om een annuleringsverzekering af te sluiten bij het boeken van je vliegtickets, maar bijvoorbeeld ook voor een doorlopende reisverzekering. Hierbij ben je voor een meestal lage maandelijkse premie het hele jaar door verzekerd, waarbij je kunt kiezen voor dekking wereldwijd of bijvoorbeeld alleen in Europa. Kijk ook goed naar de dekking; sommige reisverzekeringen bieden alleen dekking voor medische kosten, waar andere verzekeraars ook andere kosten dekken.

Reisverzekering vergelijken? Dat doe je online!

Er zijn veel opties bij het afsluiten van een reisverzekering. Daarom maken wij het op Verzekeren.nl zo makkelijk mogelijk voor jou om de meest voordelige optie te vinden. Hierbij zie je in één oogopslag alle verzekeraars, wat hun maandelijkse premies zijn en wat er allemaal binnen de dekking valt. Zo hoef je niet zelf op zoek te gaan naar verzekeraars en op hun websites telkens opnieuw je gegevens in te vullen. Dit maakt een reisverzekering vergelijken op Verzeker.nl erg efficiënt. Online een reisverzekering vergelijken en afsluiten was nog nooit zo makkelijk!

Betaal niet meer dan nodig

Wanneer het aankomt op het gebruiken van onze vergelijker is niets fijner dan de ervaringen van andere klanten te kunnen lezen. We verzamelen daarom alle reviews en beoordelingen op onze ervaringenpagina. Wil je een goed beeld krijgen van hoe goed onze vergelijkingstool werkt? Hier lees je onder andere hoe mensen soms tientallen tot wel honderden euro’s per jaar (!) besparen op hun verzekeringen. Ook jij kunt besparen op je maandelijkse kosten voor verzekeringen door te vergelijken op Verzeker.nl. Lees de reviews en laat je overtuigen van het nut van deze makkelijk te gebruiken tool.

“Door de tool op Verzeker.nl te gebruiken kwam ik erachter dat ik al jaren te veel betaalde voor mijn verzekering.”

Hannah Kramer Reisexpert

Nieuws

Laatste nieuws over het reisverzekeringen

Wil je meer weten over reisverzekeringen? Bekijk dan alle berichten met de tag reisverzekering op onze nieuwspagina

Al het nieuws

Veelgestelde vragen over reisverzekeringen

Lees onze veelgestelde vragen over reisverzekeringen hieronder. Kom je er nog niet uit? Ga dan naar onze klantenservice pagina en neem contact op met één van onze experts.

Wat moet ik doen als mijn bagage wordt gestolen?

Wanneer je bagage gestolen wordt op vakantie dien je hier zo snel mogelijk aangifte van te doen bij het lokale politiebureau. Zorg dat alles genoteerd wordt bij de politie en dat je hier een verklaring van krijgt. Vervolgens moet je deze indienen bij de verzekeraar als bewijsmateriaal, zodat zij de kosten kunnen vergoeden.

Vallen de kinderen ook binnen mijn reisverzekering?

Ja, indien zij zijn opgenomen binnen de polis. Bij gezinsuitbreiding is het dus zaak dit te melden bij de verzekeraar zodat zij de polis aan kunnen passen.

Geldt mijn reisverzekering ook als ik in het buitenland ga werken?

Nee, de reisverzekering is alleen bedoeld voor vakanties. Neem hier daarom contact over op met je verzekeraar wanneer je in het buitenland gaat werken.

Hoe sluit ik een reisverzekering af via Verzeker.nl?

Een reisverzekering afsluiten op Verzeker.nl doe je via de vergelijker. Hier voor je enkele gegevens in, waarna je de aanbieders van reisverzekeringen kunt vergelijken. Heb je de perfecte verzekering gevonden? Klik dan op aanvragen om je aanvraag door te zetten naar de verzekeraar.

Staat het antwoord op je vraag er niet tussen? Ga dan naar onze klantenservice pagina en neem contact op met één van onze experts.

Contact opnemen