Wonen & leven

Dierenverzekering vergelijken

Ook voor je huisdier zit een ongeluk soms in een klein hoekje. Sluit dus nu een dierenverzekering af. Een dierenverzekering afsluiten is dan ook een slimme zet wanneer je een huisdier hebt. Met een dierenverzekering kun je bijvoorbeeld dierenartskosten deels of volledig vergoed krijgen. Met een dierenverzekering bescherm je jezelf dus tegen onverwachte, hoge kosten. Op Verzeker.nl zetten wij alle aanbieders voor je op een rij, waardoor je makkelijk en snel kunt zien waar jij het meest voordelig uit bent of welke verzekeraar de beste dekking biedt.

Voorkom onverwachte kosten

Dierenverzekeringen zijn in de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Steeds meer mensen vinden het belangrijk om hun dier te verzekeren zodat ze, in geval dat het dier ziek wordt of gewond raakt, kunnen rekenen op financiële ondersteuning voor de medische kosten. Er zijn verschillende soorten dierenverzekeringen beschikbaar, afhankelijk van het type dier, de leeftijd en de gezondheidstoestand. Sommige verzekeringen bieden een algemene dekking, terwijl andere meer gespecialiseerde opties bieden voor een bepaalde aandoening.

 

Je dier verzekeren doe je online

Wanneer je je dier verzekert zul je de rust ervaren dat je door ziekte of verwonding van je dier niet onverwacht tegen hoge kosten bij de dierenarts zult komen te staan. Je zult ongetwijfeld verhalen van familieleden, vrienden of kennissen gehoord hebben over de financiële tegenvallers bij ogenschijnlijk simpele bezoekjes aan de dierenarts, laat staan wanneer er serieus iets met een dier aan de hand is. Op Verzeker.nl kun je online dierenverzekeringen vergelijken en zo tot de meest voordelige verzekering komen die op jouw wensen en behoeften aansluit. Vergelijk in één oogopslag de maandelijkse premie, het eigen risico, de voorwaarden en de dekking zonder dat je zelf op onderzoek uit hoeft te gaan. Een dierenverzekering afsluiten was nog nooit zo makkelijk!

 

Klanten geven onze vergelijker gemiddeld een 8,6

Heb je nog wat extra overtuiging nodig om gebruik te maken van onze vergelijkingstool? Wellicht dat de verhalen van klanten die je voorgingen je over zullen halen. We verzamelen alle reviews en beoordelingen op onze ervaringenpagina. Hier krijg je dan ook een goed beeld van het gebruiken van onze vergelijkingstool. Lees hoe mensen dankzij deze tool tientallen tot soms wel honderden euro’s per jaar (!) besparen op hun verzekeringen. Ook jij kunt besparen op je maandelijkse kosten voor verzekeringen door te vergelijken op Verzeker.nl. Lees de reviews en laat je overtuigen van het nut van deze makkelijk te gebruiken tool.

“Met de vergelijktool van Verzeker.nl heb ik het afgelopen jaar ruim 200 euro bespaard!”

Hannah Kramer Autoverzekering

Nieuws

Laatste nieuws over dierenverzekeringen

Wil je meer weten over het verzekeren van je huisdieren? Bekijk dan alle berichten met de tag dieren op onze nieuwspagina

Al het nieuws

Veelgestelde vragen over huisdierenverzekeringen

Lees onze veelgestelde vragen over dierenverzekeringen hieronder. Kom je er nog niet uit? Ga dan naar onze klantenservice pagina en neem contact op met één van onze experts.

Tot welke leeftijd kan ik mijn huisdier verzekeren?

De meeste verzekeraars hanteren een leeftijdsgrens van 7 jaar bij het afsluiten van een dierenverzekering.

Krijg ik korting op mijn premie wanneer ik meerdere huisdieren verzeker?

Dit verschilt per verzekeraar, dus het is zeker belangrijk je hier van tevoren in te verdiepen.

Geldt de huisdierenverzekering ook in het buitenland?

Huisdieren vallen vrijwel nooit onder de dekking van een reisverzekering en ook de basis huisdierenverzekering dekt deze kosten vaak niet. De meeste verzekeraars bieden hier wel een extra module voor die je af kunt sluiten wanneer je je huisdier meeneemt op vakantie.

Hoe sluit ik een dierenverzekering af via Verzeker.nl?

Een dierenverzekering afsluiten op Verzeker.nl doe je via de vergelijker. Hier voor je enkele gegevens in, waarna je de aanbieders van dierenverzekeringen kunt vergelijken. Heb je de perfecte verzekering gevonden? Klik dan op aanvragen om je aanvraag door te zetten naar de verzekeraar.

Staat het antwoord op je vraag er niet tussen? Ga dan naar onze klantenservice pagina en neem contact op met één van onze experts.

Contact opnemen